Kamsteeg Software logo

Expertise in web- en appontwikkeling

Kamsteeg Software is een professioneel web- en appontwikkelingsbedrijf dat zich richt op het maken van hoogwaardige websites, web-apps en mobiele applicaties. Onze ervaren team van ontwikkelaars, ontwerpers en projectmanagers werkt samen om te zorgen dat uw projecten efficiƫnt en op tijd worden voltooid. Of u nu een eenvoudige website of een complexe webapplicatie wilt, wij hebben de vaardigheden en ervaring om uw visie tot leven te brengen. Neem contact op met Kamsteeg Software voor een professionele en betaalbare oplossing voor uw web- en app-ontwikkelingsbehoeften.

Projecten

Scoreify: Voetbal Uitslagen

project.scoreify.title logo

Scoreify is de must-have app voor voetballiefhebbers. Live uitslagen, speelschema's en push-notificaties voor doelpunten en belangrijke gebeurtenissen van topcompetities over de hele wereld.

Meer weergeven

NWTV-app

project.nwtv.title logo

NWTV-app biedt snel en gemakkelijk toegang tot nieuws met pushnotificaties voor specifieke categorieƫn, zoals festival aankondigingen en nieuwe games, gebruikers kunnen zelf aangeven welke categorieƫn ze willen volgen.

Meer weergeven

Kryptonite

project.kryptonite.title logo

Kryptonite is een revolutainre app voor de mobile telefoons. Met Kryptonite kan de gebruiker de huidige marketten van de cryptocurrencies inzien op de exchange Bitstamp.

Meer weergeven

Stadskerk 040-app

project.stadskerk040.title logo

De app van Stadskerk 040. Met deze app kan je eenvoudig reageren op de diensten, preken beluisteren, het laatste nieuws volgen en heb je altijd de actuele agenda bij de hand.

Meer weergeven

Vlieg App Pro

project.vliegapppro.title logo

Vlieg met vertrouwen met de Vlieg App Pro van Kamsteeg software. Je vliegcoach voor onderweg, gebaseerd op wetenschappelijke behandelmethoden met een slagingspercentage van 98%. Voorkom angst en stress tijdens je vlucht met feiten, oefeningen en tips, en een speciale knop voor paniekbeheersing.

Meer weergeven

Stadsopvang Ons Thuis

project.stadsopvang.title logo

Bied een tweede thuis voor ouderen met persoonlijke begeleiding en waardevolle activiteiten. Onze kleinschalige aanpak maakt dat wij wensen van onze bezoekers gemakkelijker kunnen realiseren. Maak herinneringen met uitstapjes naar cafƩ, markt, museum, concert, lezing en park of individuele en groepsgesprekken over een bepaald thema.

Meer weergeven

Technieken

Ons bedrijf gebruikt een combinatie van verschillende technieken om onze producten en diensten te ontwikkelen. React, React Native, en RemixJS zijn onze frameworks voor front-end ontwikkeling. Dit betekent dat we gebruik maken van deze technologieƫn om de gebruikersinterface van onze producten en diensten te ontwerpen en te ontwikkelen. Node en MongoDB zijn onze back-end technologieƫn. Dit betekent dat we deze technologieƫn gebruiken om de server- en database-aspecten van onze producten en diensten te ontwikkelen. Voor onze mobiele applicaties, maken we gebruik van React-Native. Dit framework is geschikt voor het ontwikkelen van mobiele applicaties voor zowel iOS als Android platformen, dus we hoeven niet te werken met technologieƫn zoals Swift en Java specifiek voor deze platformen. En tenslotte gebruiken we web technologieƫn zoals HTML, CSS en JavaScript voor onze website en webapplicatie

Laat ons je helpen met het creƫren van jouw unieke website of app

Ben je op zoek naar een professionele website of app? Wij bij Kamsteeg Software helpen je graag met het ontwerpen en bouwen van een website of app die aan jouw specifieke wensen voldoet. Ons team van experts staat klaar om samen met jou te werken aan een uniek en gebruiksvriendelijk design, gebaseerd op de laatste technologische standaarden. Of het nu gaat om een simpele website of een gecompliceerde app, wij gebruiken onze kennis en ervaring om je te helpen bij het creƫren van een product dat precies aan jouw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op