Kamsteeg Software logo

Projecten

Ontdek onze veelzijdige projecten! Ons bedrijf specialiseert zich in hoogwaardige, gebruiksvriendelijke digitale oplossingen met diverse technologieën en platformen. Onze portfolio omvat vier mobiele applicaties, ontwikkeld met React Native voor naadloze gebruikerservaringen op iOS en Android. Daarnaast hebben wij een indrukwekkende WordPress-website gecreëerd, kenmerkend door aantrekkelijke visuele elementen en responsieve ontwerpen. Ten slotte hebben we een geavanceerde React-webapplicatie ontwikkeld, gericht op prestaties, beveiliging en functionaliteit. Onze projectenpagina toont de diversiteit en het vakmanschap van ons bedrijf. We lopen voorop in de digitale wereld en bieden onze klanten de best mogelijke oplossingen. Bekijk onze projectenpagina voor meer informatie over onze prestaties en ontdek hoe wij u kunnen helpen met uw volgende project. Laten we samen uw digitale dromen waarmaken!

Scoreify: Voetbal Uitslagen

project.scoreify.title logo

Scoreify is de must-have app voor voetballiefhebbers. Live uitslagen, speelschema's en push-notificaties voor doelpunten en belangrijke gebeurtenissen van topcompetities over de hele wereld.

Meer weergeven

NWTV-app

project.nwtv.title logo

NWTV-app biedt snel en gemakkelijk toegang tot nieuws met pushnotificaties voor specifieke categorieën, zoals festival aankondigingen en nieuwe games, gebruikers kunnen zelf aangeven welke categorieën ze willen volgen.

Meer weergeven

Kryptonite

project.kryptonite.title logo

Kryptonite is een revolutainre app voor de mobile telefoons. Met Kryptonite kan de gebruiker de huidige marketten van de cryptocurrencies inzien op de exchange Bitstamp.

Meer weergeven

Stadskerk 040-app

project.stadskerk040.title logo

De app van Stadskerk 040. Met deze app kan je eenvoudig reageren op de diensten, preken beluisteren, het laatste nieuws volgen en heb je altijd de actuele agenda bij de hand.

Meer weergeven

Vlieg App Pro

project.vliegapppro.title logo

Vlieg met vertrouwen met de Vlieg App Pro van Kamsteeg software. Je vliegcoach voor onderweg, gebaseerd op wetenschappelijke behandelmethoden met een slagingspercentage van 98%. Voorkom angst en stress tijdens je vlucht met feiten, oefeningen en tips, en een speciale knop voor paniekbeheersing.

Meer weergeven

Stadsopvang Ons Thuis

project.stadsopvang.title logo

Bied een tweede thuis voor ouderen met persoonlijke begeleiding en waardevolle activiteiten. Onze kleinschalige aanpak maakt dat wij wensen van onze bezoekers gemakkelijker kunnen realiseren. Maak herinneringen met uitstapjes naar café, markt, museum, concert, lezing en park of individuele en groepsgesprekken over een bepaald thema.

Meer weergeven

Laat ons je helpen met het creëren van jouw unieke website of app

Ben je op zoek naar een professionele website of app? Wij bij Kamsteeg Software helpen je graag met het ontwerpen en bouwen van een website of app die aan jouw specifieke wensen voldoet. Ons team van experts staat klaar om samen met jou te werken aan een uniek en gebruiksvriendelijk design, gebaseerd op de laatste technologische standaarden. Of het nu gaat om een simpele website of een gecompliceerde app, wij gebruiken onze kennis en ervaring om je te helpen bij het creëren van een product dat precies aan jouw wensen voldoet. Neem gerust contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen.

Neem contact met ons op